KMDA huisdierencrematorium Boom

Rupelweg 12
2850 Boom
Tel: +32 (0)3 888 45 20 

 

 

 

Afscheid

Tarieven - Vervoer

Urne

Juweeltje

Contact - Openingstijden

Route

Dierenarts

 

 

 

 

 

Uw trouwe vriend op een waardige manier een gepast afscheid berzorgen

Gedurende lange tijd genoot u van het gezelschap van uw geliefde huisdier. Aan het einde van zijn leven vraagt u zich terecht af wat er met zijn stoffelijke resten moet gebeuren. U hoeft uw geliefde huisdieren niet langer stiekem te begraven in uw tuin of op een afgelegen plaats in het bos.Evenmin moet u uw overleden huisdier afleveren bij de plaatselijke opruimingsdienst of zonder meer achterlaten bij een toegewijd dierenarts om het door een destructiebedrijf te laten ophalen. Daar wordt uw huisdier immers net als het overige destructiemateriaal, behandeld en verwerkt. Dankzij individuele crematie in ons huisdierencrematorium kan u uw trouwe vriend op een waardige manier een gepast afscheid bezorgen.

Wat biedt ons huisdierencrematorium?

Ons degelijk uitgerust huisdierencrematorium is ontworpen om u de mogelijkheid te bieden op een dierwaardige manier afscheid te nemen
van uw overleden huisdier. Onze mensen doen hun uiterst best om u het stukje rust en privacy te geven dat zo'n laatste afscheid waardevol maakt. Met eventuele speciale wensen houden wij uiteraard graag rekening.

Waarom cremeren?

Individuele crematie

Het is belangrijk dat een individueel leven bij beëindiging ook een individueel afscheid krijgt. Daarom cremeert het KMDA huisdierencrematorium uitsluitend individueel.

Hoe heeft u zekerheid dat de crematie van uw huisdier in het KMDA-crematorium plaatsvindt?

Wat gebeurt er met de as van uw huisdier?